Wachtwoord

Ik weet mijn Domus Medica wachtwoord niet meer.

Om je wachtwoord te resetten, afhankelijk van wat je rechtsboven te zien krijgt als je surft naar www.domusmedica.be:
  • Mijn Profiel -> daarop klikken en dan zie je o.a. een knop om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Aanmelden -> daarop klikken en dan krijg je onderaan 'Wachtwoord vergeten?'.
De rechtstreekse link vind je hier.

Vervolgens krijg je via e-mail een link toegezonden waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen. Controleer ook je ongewenste mails als je niets binnenkrijgt in je inbox.

Ben je daarmee verder geholpen?

Als u niet meer weet met welk e-mailadres u geregistreerd bent bij Domus Medica, maak dan even een ticket aan.
Met uw account kan u aanmelden op volgende websites:
  1. www.domusmedica.be
  2. www.huisartsnu.be
  3. www.medi-campus.be